aansluitende kaart

Information and questions about this comprehensive GPS navigation tool.

Postby Stefan » Tue 15 Jun 2004 - 16:12

Het automatisch positioneren (en dus overschakelen van kaarten) werkt als aan de volgende 2 zaken is voldaan.

- Automatisch positioneren moet aanstaan. Dit kan via het menu Bestand->Setup->Navigatie->Positionering. Deze moet op automatisch staan. Dit kan ook via de knop op de toolbar aangezet worden.

- Er moet een map geselecteerd zijn. Bij het kalibreren van de zelfgescande kaarten kan een map worden opgegeven. Eventueel kan er via het menu Bestand->Onderhoud->Mappen een nieuwe map gemaakt worden en kunnen daar kaarten in worden gezet.
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg

aansluitende kaart

Postby hurricane » Sat 19 Jun 2004 - 11:08

Hallo Stefan,

Bedankt voor de tip.
Tot op heden werkt het nog niet , automatisch positioneren stond al aan en in "Bestand->Onderhoud->Mappen" heb ik de kaarten gezet.
Wat kan er mis wezen?

Groeten
ROB
hurricane
 
Posts: 1
Joined: Tue 01 Jun 2004 - 20:00

Postby Stefan » Mon 21 Jun 2004 - 09:44

Rob,

Er wordt bij het overschakelen gekeken naar de bounds (marges) van de kaart. Wanneer de positie buiten deze marges valt, zal WinGPS (als automatisch positioneren aanstaat, etc. Zie vorige post) proberen een aangrenzende kaart te laden. Mogelijk hebt u bij het kalibreren geen of niet helemaal goede marges ingevuld.
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg


Return to WinGPS Pro 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron