Activeren ANWB kaarten op de PDA

Algemene vragen over de ANWB kaarten en WinGPS 4A

Activeren ANWB kaarten op de PDA

Postby renger » Wed 03 May 2006 - 23:49

Na download van de nieuwste versie kunnen nu de kaarten naar mijn pda gekopieerd worden.
Maar de kaarten op mijn pda zijn niet geactiveerd. Hoe krijg ik de kaarten geactiveerd op mijn PDA?

Ik moest trouwens bij het installeren op mijn pda ook weer een activatiecode aanvragen. Betekent dit dat het programma alleen op 1 pda en 1 pc kan worden geïnstalleerd?
renger
 
Posts: 3
Joined: Wed 03 May 2006 - 23:43

Postby SuperDave » Thu 04 May 2006 - 00:10

ik heb dit probleem ook op mijn WM5... nog nooit geprobeerd trouwens.

Dus even afwachten wat stentec zegt.
SuperDave
 
Posts: 4
Joined: Wed 26 Apr 2006 - 21:29

Postby Stefan » Thu 04 May 2006 - 12:23

De kaarten kunnen op 3 verschillende systemen (zoals laptops en pda's) worden geactiveerd. Bij het kopieren naar de PDA via de DKW Manager zou het programma moeten vragen om de kaarten te activeren op de pda. Wat voor pda's gebruiken jullie ?
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg

Postby SuperDave » Thu 04 May 2006 - 15:36

Het gaat om de asus A636.. het programma WINGPS werkt perfect.. kaarten herkent hij ook. maar vraagt niet om de activatie codes.
SuperDave
 
Posts: 4
Joined: Wed 26 Apr 2006 - 21:29

MDA Vario

Postby renger » Thu 04 May 2006 - 23:49

Ik gebruik een t-mobile mda vario. De programmatuur werkt goed en de positie wordt ook juist bepaald. De kaarten zijn er ook, maar niet geactiveerd. Dit is het enige probleem
renger
 
Posts: 3
Joined: Wed 03 May 2006 - 23:43

activering werkt niet

Postby hvogels » Fri 05 May 2006 - 13:56

Stefan wrote:De kaarten kunnen op 3 verschillende systemen (zoals laptops en pda's) worden geactiveerd. Bij het kopieren naar de PDA via de DKW Manager zou het programma moeten vragen om de kaarten te activeren op de pda. Wat voor pda's gebruiken jullie ?


Ik gebruik de mio A710, met hetzelfde probleem.
Ik heb dus wel een afdruk van de registratiecode, maar waar voer je dat in?
DKW laat zien dat de kaarten geactiveerd zijn, op de PDA staat "NIET GEACTIVEERD"
hvogels
 
Posts: 2
Joined: Fri 05 May 2006 - 13:53

zelfde probleem

Postby duiker348 » Sat 08 Jul 2006 - 08:56

Ik heb een mio p550 ook daarop krijg ik de kaarten niet geactiveerd
duiker348
 
Posts: 2
Joined: Sat 08 Jul 2006 - 08:39

Postby Stefan » Mon 10 Jul 2006 - 07:04

De huidige versie van WinGPS 4A Mobile is niet compatible met Windows Mobile 5 op de nieuwere pda's. In die gevallen zullen de kaarten inderdaad als niet geactiveerd getoond worden, terwijl ze dat wel zijn. In dit geval is het het beste om de nieuwste versie van WinGPS 4 Mobile Lite te installeren, die wel compatible is met Windows Mobile 5 en die de kaarten dan ook als geactiveerd toont.

Download de nieuwste versie van WinGPS 4 Mobile Lite hier: http://www.stentec.com/anonftp/pub/wingps/wingps4030mobile-lite-setup.exe
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg


Return to Algemeen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron