Comm poort 5 ???????

Algemene vragen over de ANWB kaarten en WinGPS 4A

Comm poort 5 ???????

Postby Risor » Wed 15 Jun 2005 - 22:34

Hallo,

Ik heb Win GPS pro 3.3 op een wat oudere laptop met maar een usb poort
Op deze usb poort een gps ontvanger aangesloten en deze geeft aan op comm poort 5 te werken.
Bij de instellingen in Win Gps (menu-bestand-setup-communicatie) heb ik de keuze uit 1 t/m 4 comm poorten,maar dus niet de keuze om poort 5 te selecteren.
Dus ik krijg geen samenwerking tussen de twee
Wie kan mijn helpen en vertellen wat te doen

Vast bedankt
Johan
Risor
 
Posts: 1
Joined: Wed 15 Jun 2005 - 22:11

comm port 5

Postby G. Zoetendal » Mon 22 Aug 2005 - 22:18

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn laptop werkt met win ME. En ik probeer de GPS muis aan de praat te krijgen. Op aangeven van Stentec heb ik het poortbereik aangepast, maar dat werkt ook niet. Net alsof wingps pro duidelijk een com port 1-2-3-4 wil zien en niet een comm port 5 die een instelling hefft gelijk aan een port 1-2-3-4.

Dus ik kom ook niet verder.

Gaarne ideëen

Alvast bedankt

Geert Zoetendal
G. Zoetendal
 
Posts: 2
Joined: Mon 22 Aug 2005 - 21:15

Postby Ben » Tue 23 Aug 2005 - 10:03

Op www.shipmodul.nl kun je het programma vrtualplex-1 voor weinig geld aanschaffen.

Hierin kun je wel aangeven dat de data op com poort 5 aangesloten zit. daarnaast kun je welke poort dan ook aangeven voor je wingspro.

Het heeft als voordeel dat je meerdere apparaten kunt aansluiten op 1 gps ingang.

Je kunt het programma 14 agen proberen. Wordt het niks of vindt je het niks, dan schaf je het gewoon niet aan.

succes!

Ben
Ben
 
Posts: 2
Joined: Mon 22 Aug 2005 - 15:22

Commpoort5

Postby G. Zoetendal » Tue 23 Aug 2005 - 15:17

Het zou ook te mooi zijn om waar te zijn.....

Helaas het programma werkt niet met Windows ME.
G. Zoetendal
 
Posts: 2
Joined: Mon 22 Aug 2005 - 21:15


Return to Algemeen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron