waypiont

Share information and suggestions on Stentec's WinGPS 4 Series programs.

waypiont

Postby wilfred » Mon 25 Jun 2007 - 10:59

Is er een mogelijk om waypiont over te zetten van WinGPS Pro 3 naar WinGPS Pro 4. Zonder ze allemaal weer handmatig in te moeten voeren.

Gr wilfred
wilfred
 
Posts: 1
Joined: Mon 25 Jun 2007 - 10:56

Postby Stefan » Mon 25 Jun 2007 - 16:20

Voor het overzetten van waypoints vanuit een WinGPS Pro 3 database naar WinGPS Pro 4 is een tooltje beschikbaar dat hier te vinden is: http://www.stentec.com/anonftp/pub/wingps/wingpspro3to4-databaseconvert-setup.exe
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg


Return to WinGPS 4 Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron