automatische waypoint wissel in routes

Share information and suggestions on Stentec's WinGPS 4 Series programs.

automatische waypoint wissel in routes

Postby Herman » Sun 22 Jun 2008 - 00:09

Heb WINGPS4 Navigator,
Deze versie heeft de mogelijkheid om een te varen route te activeren. in het navigatiescherm kun je kiezen om handmatig of automatisch naar het volgende waypoint te gaan. De knop "automatisch" indrukken (de knop wordt groen), in het route info scherm, levert niet op dat automatisch het volgende waypoint geselecteerd wordt (ik neem aan dat dan de actuele "leg"van de route vet moet worden weergegeven.) Het resultaat is overigens hetzelfde als de knop "grijs"is na nog eens indrukken.

Kent iemand dit issue? Wat doe ik fout?

Herman
Herman
 
Posts: 5
Joined: Sat 21 Jun 2008 - 23:57

Re: automatische waypoint wissel in routes

Postby Asherat » Mon 23 Jun 2008 - 09:25

Herman,

Het is nodig dat je DOOR het routepunt zijn radius doorvaart!
Indien je dit niet doet moet je handmatig het volgende routepunt kiezen.
Ik heb dezelfde vraag een tijdje geleden aan Ramon gesteld en hij maakte me hierop opmerkzaam.
Ik heb Ramon eveneens gevraagd of het niet handig zou zijn om een aanpassing te doen aan het programma, zo dat indien je niet door de radius vaart,
maar voorbij het routepunt vaart (bvb kleine radius en een iets grotere XTE) het programma je eveneens automatisch naar het volgende routepunt brengt.

Grtz,
Asherat
Asherat
 
Posts: 24
Joined: Mon 05 Jul 2004 - 13:05

Re: automatische waypoint wissel in routes

Postby Herman » Tue 24 Jun 2008 - 20:52

Asherat, bedankt voor deze tip,
Ik zal dit snel nog eens nadrukkelijk uitproberen; Ik heb echter de indruk dat ik dat al wel doe maar dat de waypoint wissel toch niet plaatsvindt.
Zodra ik de test heb uitgevoerd zal ik het resultaat terugmelden.
Heb je overigens van Ramon nog terugkoppeling gekregen over wat hij met je suggestie doet? Mij spreekt het in iedergeval wel aan.

groet,

Herman
Herman
 
Posts: 5
Joined: Sat 21 Jun 2008 - 23:57

Re: automatische waypoint wissel in routes

Postby Herman » Sun 06 Jul 2008 - 15:48

Het werkt inderdaad, overigens is dit ook goed te testen in de simulatiemode bleek mij later. Nogmaals dank voor de tip.
Herman
 
Posts: 5
Joined: Sat 21 Jun 2008 - 23:57

Re: automatische waypoint wissel in routes

Postby Asherat » Tue 15 Jul 2008 - 11:53

you're welcome. :)

Grtz,
Asherat
Asherat
 
Posts: 24
Joined: Mon 05 Jul 2004 - 13:05


Return to WinGPS 4 Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron