Waypoint verplaatsen.

Share information and suggestions on Stentec's WinGPS 4 Series programs.

Waypoint verplaatsen.

Postby Pieter Sjerp » Mon 24 Aug 2009 - 21:47

Bestaat er een mogelijkheid om een bestaand waypoint te behouden en te verplaatsen/verschuiven naar een andere positie op de kaart. Nu verwijder ik eerst het waypoint om daarna een nieuw waypoint met de zelfde naam weer aan te maken een tiental meters verplaatst. Misschien iets voor een volgende update.
Pieter Sjerp
 
Posts: 9
Joined: Mon 04 Sep 2006 - 12:06
Location: Zoetermeer, Nederland

Re: Waypoint verplaatsen.

Postby Stefan » Tue 25 Aug 2009 - 11:01

Hallo Pieter,

Wanneer de 'Bewerk waypoints'-mode aanstaat (via het menu waypoints) dan kan een bestaand waypoint worden geselecteerd, door erop te klikken. De gegevens van dat waypoint komen dan in het Bewerk waypoints schermpje te staan in de sectie 'Geselecteerd waypoint'. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld het bestaande waypoint te verslepen over de kaart, of door de positie van het waypoint in het Bewerk waypoints schermpje handmatig te wijzigen.
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg

Re: Waypoint verplaatsen.

Postby Pieter Sjerp » Tue 25 Aug 2009 - 11:35

Stefan, bedankt voor de uitleg en het verslepen van een waypoint werkt. De optie slepen kon ik namelijk niet vinden in Bewerk waypoints.
Pieter Sjerp
 
Posts: 9
Joined: Mon 04 Sep 2006 - 12:06
Location: Zoetermeer, Nederland

Re: Waypoint verplaatsen.

Postby huezang » Wed 17 Dec 2014 - 11:41

Upon installing it shows an error : Could not initialize instalation. (CRC) Could not create a file when that file already exists.
Omar
huezang
 
Posts: 1
Joined: Wed 17 Dec 2014 - 11:40


Return to WinGPS 4 Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests