Schip vervangen

Share information and suggestions on Stentec's WinGPS 4 Series programs.

Schip vervangen

Postby Rescator » Sat 10 Apr 2010 - 14:18

Geachte vrienden,

In mijn routebeheer staan 25 routes gemaakt met een zeilschip.
In de scheepsgegevens opgegeven gemiddelde snelheid 5,8 knopen.
Nu vaar ik met een ander schip (snelvarend) en heb ingevuld gem snlheid 17 kn.
Dit wordt NIET overgenomen in mijn route overzicht.

Vraag: Hoe is dit aan te passen ??
Rescator
 
Posts: 4
Joined: Mon 15 Dec 2008 - 13:31

Re: Schip vervangen

Postby Stefan » Mon 12 Apr 2010 - 08:45

Rescator,

De algemene instelling voor de kruissnelheid word inderdaad niet overgenomen voor al aangemaakte routes.

U kunt door een route te bewerken de kruissnelheid van een routepunt aanpassen naar 17 knopen en door dan op die waarde met de rechtermuisknop te klikken kunt u aangeven dat die waarde voor alle routepunten moet gelden. Dit zou u voor alle routes kunnen doen.
Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg

Re: Schip vervangen

Postby Rescator » Mon 12 Apr 2010 - 10:28

Bedankt voor je hulp .Ga het proberen.
Jeanine.
Rescator
 
Posts: 4
Joined: Mon 15 Dec 2008 - 13:31

Re: Schip vervangen

Postby Martone421 » Sat 23 Nov 2013 - 08:13

I think your suggestion would be helpful for me. I will let you know if this works for me Thanks and keep posting such a informative blogs.
Martone421
 
Posts: 1
Joined: Sat 23 Nov 2013 - 07:50


Return to WinGPS 4 Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron