Simulatie modus WinGPS4 Pro

Share information and suggestions on Stentec's WinGPS 4 Series programs.

Simulatie modus WinGPS4 Pro

Postby Brouwer » Mon 13 Feb 2006 - 12:59

Als ik in de simulatie modus een route uitzet en ik wil deze automatisch laten volgen dan begint het programma niet bij punt 1 maar ligt het beginpunt ongeveer 6000km zuidwaarts en loopt dan langzaam naar het begin van de route. Het programma geeft aan dat ik mij ± 6000 km zuidelijker bevindt.
Kan iemand mij vertellen hoe ik het beginpunt van de route in kan stellen. In de simulatie modus gebruik ik geen GPS antenne.
Brouwer
 
Posts: 4
Joined: Mon 13 Feb 2006 - 12:46

Postby Stefan » Tue 14 Feb 2006 - 15:11

Stefan
Stentec Software Developer
 
Posts: 277
Joined: Thu 09 Oct 2003 - 20:07
Location: Heeg


Return to WinGPS 4 Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron